Спектакълът е сложен проект, който ни отнме близо две години,

...
 Спектакълът е сложен проект, който ни отнме близо две години,
Коментари Харесай

TANGOMACHINE - спектакъл, изграден върху естетиката на аржентинското танго и дигиталната визия

 
" Спектакълът е комплициран план, който ни отнме близо две години, с цел да го създадем, като премиерата беше преди 2 години ", сподели в " Преди всички " Ивайло Александров, основател на LAOKOONTANGO, създател, хореограф и реализатор в спектакъла TANGOMACHINE, построен напълно върху естетиката на аржентинското танго и цифровата визия. То е под патронажа на Посолството на Аржентина в България и взаимно с театрална работилница Сфумато.

“TANGOMACHINE ” е единственият по рода си танцов танго-спектакъл в България, основан, хореографиран и изпълнен от LAOKOONTANGO.

Изследващ деликатната връзка сред класическата грациозност на Tango de Salon и изобретателната зрелищност на Tango Nuevo, спектакълът опитва коренно с неограничените благоприятни условия на тангото и безспорната безкрайност на образната форма.

" Така че, фенът се намира по едно и също време в действителността и съновидението, т.е. от екрана към живото осъществяване на сцената ", уточни още Александров.

" Постига се мощно влияние на високо духовно равнище, концепцията ни е фенът да успее да се вживее с изпълнителите на спектакъла ", сподели още хореографът.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР